„Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine.

Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine.”

557
Autor: Gabriel Garcia Marquez
Categorie: Citate Dragoste
Tags:

Citate Asemanatoare

10 comentarii. Leave new

 • Pare o dovada de egoism citatul acesta.

  Răspunde
 • asa imi zice sotul meu dar cu alte cuvinte si nu mi s pare o dovada de egoism ci,mai degraba de iubire;poate pt ca devine un om mai bun cand suntem impreuna…

  Răspunde
 • depinde de contextul în care este spus:) oricum majoritatea citatelor se au o semnificație diferită pentru fiecare dintre noi.

  Răspunde
 • Deoarece sint “citate” ,e normal sa reprezinte ceva semnificativ,o dovada a sclipirii umane.Poti umple pagini intregi(daca te “duce” bineinteles) despre un singur cuvint.
  Tot o dovada de egoism este faptul ca devine mai bun doar cind e cu tine.Daca imi sciiai ca a devenit mai bun dupa ce te-a cunoscut era cu totul altceva….

  Răspunde
 • De obicei e bine sa iubesti o persoana pt cea ce este. In caz contrar, poate aparea dezamagirea.

  Răspunde
 • ‘nu ma iubi pt ceea ce sunt , iubeste-ma pt ceea ce devin cand sunt cu tine , parca suna putin diferit :))

  Răspunde
 • ‘nu ma iubi pt ceea ce sunt , iubeste-ma pt ceea ce devin cand sunt cu tine , parca suna putin diferit :))

  Răspunde
 • hai sa fim mai optimisti Jack, si sa apreciem ca iubirea ne face mai buni pe toti, dar daca mai si ramane bunatatea, asta depinde in primul rand de lumea in care traim, pentru ca “daruind vei dobandi” spune Nicolae Steinhardt, atunci se inmulteste si bunatatea din noi in primul rand, pentru ca a da este bucurie dumnezeiasca iar a primi este bucurie omeneasca.

  Răspunde
 • Mi se pare mai corect spus :
  Nu te iubesc pentru ceea ce devii când esti cu mine , ci pentru ceea ce esti .

  Răspunde
 • TARA LA ORAS!!!!
  Salut!
  Mi-am creat contul ca sa-i spun persoanei care se ascunde in spatele pseudonimului Buchwald Art, ca ghilimelele s-au inventat pentru a fi folosite, iar valorile pentru a fi reamintite. N-as fi dat de site-ul asta daca cineva din fb-ul meu n-ar fi postat acest citat, semnat de m(r) Buchwald. Cred ca daca se intampla cat mai era in viata adevaratul autor, i-ar fi tras un glont in cap. Citatul este semnat de Gabriel Garcia Marquez, si face parte din cele 13 sfaturi pentru viata. Cat celor cu Nickname-urile Stefk si krissst, guess what? Marquez in 1982 a primit Premiul Nobel pentru literatura, iar criticii literari il compara, datorita dimensiunii sale monumentale, cu Cervantes, Hugo sau Rabelais. Cu siguranta forma perfecta a citatului este cea prezentata. Si in incheiere am sa-l citez pe Oscar Wilde care considera ca “Nowadays people know the price of everything and the value of nothing. (In ziua de astazi, oamenii cunosc pretul oricarui lucru dar valoarea niciunuia.)”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu